Roodewoud
Kerstvakantie
 • Winterse sferen op het park
 • Verwarmd privé zwembad
 • Privé Infrarood & Opgietsauna

Een schitterend kerstfeest ✨

De kerstdagen zijn het perfecte moment om even samen te komen en te genieten van elkaar. Bij Roodewoud zorgen we ervoor dat kerst vieren voelt als thuis. En of je nu lekker met je vrienden gaat borrelen in ons clubhuis of kiest voor een ontspannen dag in je eigen wellness. We beloven dat het een kerst wordt die je niet snel vergeet. Hoe breng jij de feestdagen door bij Roodewoud?

Kerstborrel


Proost samen op de mooiste dagen van het jaar en kom naar de kerstborrel in ons clubhuis. Tijd voor gezelligheid tijdens de sfeervolle feestdagen.

Winter BBQ


Heerlijk dineren tijdens de feestdagen? Elke woning beschikt over een luxe Kamado BBQ dus perfect om tijdens de kerst een feestelijke winter BBQ te houden.

Fietsen


Even een frisse neus halen tussen alle kerst gangen door? Huur fietsen bij Drenthe Fietsverhuur en ontdek de prachtige natuurrijke omgeving van Rolde.

Wellness


Entspannen Sie sich in den Ferien in Ihrem eigenen Spa. Entscheiden Sie sich für die Sauna, das Schwimmbad oder den Jacuzzi?

Vakantiehuis gemaakt voor jou

Tijdens je kerstvakantie hoef je even nergens aan te denken. Dat doet de duurzame Unbrick woning voor jou. De luxe designkeuken is voorzien van een wijnklimaatkast, de slimme thermostaat regelt de temperatuur en de zonnepanelen op het dak voorzien in duurzame energie. Aan elk detail is gedacht. Met de luxe M-line boxsprings zul je heerlijk slapen en in de ochtend maak je gemakkelijk een kopje thee uit de Quooker of koffie uit je Nespresso Vertuo. 

 • Dimlichten
 • Wijnklimaatkast
 • Melkopschuimer
 • Slimme speakers
 • Elektronisch slim slot
 • Laadstation elektrische auto

Wanneer vier jij kerst?

Tijdens de kerstdagen

Tweede week van de kerstvakantie

De magische sfeer van de kerstmarkt

Kraampjes afstruinen, genieten van een dampende chocolademelk of een gloeiende glühwein en opwarmen bij een knisperend vuurtje. De feestdagen zijn niet compleet zonder een bezoekje aan de kerstmarkt. Gelukkig zijn er in de Drenthe tal van diverse kerstmarkten waar je tijdens je vakantie een bezoekje aan kunt brengen. Bekijk hier alle kerstmarkten.

  Balloo

  2 km van het park

  Langelo

  20 km van het park

  Wezup

  25 km van het park

  Ruinen

  40 km van het park

  Havelte

  50 km van het park

Vind jouw perfecte accommodatie

 

Wat je nog meer wilt weten

// Is mijn hond ook welkom op het park?

Kerst is niet compleet zonder je hond, dat snappen we. Daarom is ook je huisdier van harte welkom op het park voor de fijnste dagen van het jaar. Geef je tijdens het boeken wel even aan dat je hond mee komt? Dan verwelkomen we jullie graag. 

// Welke activiteiten zijn er te doen rondom het park?

Tijdens de feestdagen hoef je je natuurlijk niet alleen maar te vermaken op het park. In de omgeving zijn ook tal van leuke activiteiten te doen zoals prachtige wandelingen door het Baloërveld, uitstapjes naar Assen en Groningen of een bezoekje aan het Drents Museum.

// Welke wellness voorzieningen zijn er?

Bijna al onze woningen beschikken over een sauna. Daarnaast kun je een upgrade kiezen in de vorm van een jacuzzi of een zwembad. De zwembaden zijn jaarrond verwarmd en dus ook perfect te gebruiken tijdens koude kerstdagen.