Roodewoud
Faciliteiten

Ontdek onze faciliteiten

Het Drentse Rolde is een prachtige plek om er lekker op uit te trekken en de uitgestrekte natuur te ontdekken. Toch zijn er momenten waarop je graag dicht bij huis blijft. Roodewoud heeft meer dan genoeg faciliteiten om jouw verblijf als thuis te laten voelen.

Op het park

Clubhuis | Maak kennis met de omgeving & elkaar

In het Clubhuis op Roodewoud ontdek je niet alleen de smaken van de omgeving, je kunt er altijd terecht voor croissants en maaltijden van The Cool Market of voor een goede fles wijn. Én natuurlijk leen je hier een gezellig (bord)spel, hockeystick, yogamatje of een voetbal.

Op het park

Waterspeeltuin | Ontdekken, klimmen en klauteren

Spring, duik, rol, en hinkel door de waterspeeltuin op het park. De overvloed aan obstakels zorgt ervoor dat zelfs de jongsten volop plezier beleven!

Op het park

Fietsverhuur | Ontdek de omgeving

De omgeving van Roodewoud ontdekken kan het beste op een tweewieler. Of het nou een E-bike, Mountainbike of stadsfiets is. In Rolde moet je dan bij Martien zijn van Drenthe Fietsverhuur. Oók voor gave clinics overigens!
Op het park

Padel | Multi court

Padel is de ultieme mix van snelheid, precisie en teamwork, een sport die je hart sneller doet kloppen. Maar waarom jezelf beperken tot één sport? Ontdek onze multi court, waarop je kunt padellen en sporten. Het is de perfecte plek om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken.