Roodewoud
Roodewoud affiliate programma

Affiliate programma

  • Premium vakantiewoningen
  • Privé zwembad, sauna en jacuzzi
  • Midden in de Drentse bossen

Het affiliate programma van Roodewoud

Verscholen in de bossen van Drenthe vind je het gloednieuwe Resort Roodewoud. De premium vakantiewoningen bevinden zich in een eigentijdse en authentieke omgeving, waar de charme van de natuur hand in hand gaat met pure luxe. Roodewoud is dé plek om tot bezinning en nieuwe inzichten te komen. Het is een plek om te verbinden met de natuur en de dagelijkse sleur volledig achterwege te laten. High-end genieten is dat. Elk moment hier is een uitnodiging om te genieten van het goede leven. Het affiliate programma van Roodewoud is aangesloten bij het gerenommeerde netwerk TradeTracker. 

Wat biedt Roodewoud jou?

  • Je ontvangt 5% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats;
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model. Alle tussenliggende publishers worden óók beloond;
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Het aanbod van Roodewoud

De premium vakantiewoningen bij Roodewoud zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen en beloven een ervaring van luxe en ontspanning. Alle woningen beschikken over heerlijke wellness opties, van een luxe privé sauna en jacuzzi tot een verwarmd zwembad. Hier ervaar je ultieme privacy! Vanaf het moment dat je de vakantiewoning binnenloopt kun je op de pauzeknop drukken. Geef jij je over aan de natuur, dan zorgt de Unbrick One voor de rest. Elk detail van de woning is doordacht en zoveel mogelijk is geautomatiseerd en geperfectioneerd. Van een oplaadpunt voor de elektrische auto tot de volledig geïntegreerde zonnepanelen. Duik in een wereld van totale verwennerij. 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je profiteren van het succes van Roodewoud? Meld je dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wil je meer informatie over het affiliate programma, heb je vragen of ben je op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op via support@bookingboosters.nl.