Roodewoud
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Wij maken gebruik van de voorwaarden opgesteld door de branchevereniging Recron-Hiswa.

Annuleringsbeleid
Wij vinden flexibele annuleringsvoorwaarden belangrijk, daarom wijken wij af van artikel 6 uit de algemene branche voorwaarden. 

  • Je kunt bij ons kosteloos annuleren tot 2 maanden voor de aankomstdatum. Dan krijg je - ook zonder opgaaf van reden - je geld terug.
  • Tot 1 maand voor aankomst kun je bovendien gratis omboeken. Je ontvangt dan een voucher ter hoogte van jouw betaalde reissom.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden enkel voor boekingen die zijn gemaakt via www.roodewoud.nl.

Gebruik faciliteiten, installaties en voorzieningen

Als aanvulling op deze voorwaarden is uitdrukkelijk bepaald dat het gebruik van de faciliteiten, installaties en voorzieningen van Roodewoud volledig voor eigen risico is. Green Boutique B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade voortvloeiende uit het gebruik van de faciliteiten, installaties en voorzieningen.

Onder faciliteiten, installaties en voorzieningen vallen alle zaken die gebruikt worden, verstrekt worden en voorradig zijn op “Roodewoud” zoals bijvoorbeeld jacuzzi's, sauna’s, sport en spel faciliteiten en activiteiten georganiseerd en ongeorganiseerd die op “Roodewoud” plaatsvinden.