Roodewoud
Vakantiehuisje Drenthe met hond
  • Luxe vakantiepark midden in de natuur
  • Ruime vakantiewoningen
  • Vele wandelroutes in de omgeving

Luxe vakantiehuis samen met je hond

Stel je eens voor, ontwaken in een oase van rust, ruimte en luxe. Ontdek de ultieme vakantie ervaring samen met je geliefde huisdier in het gastvrije Drenthe. Wij heten jullie van harte welkom in onze duurzame vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien zodat het aan niets ontbreekt. Bij Resort Roodewoud beleven zowel jij als je trouwe viervoeter een welverdiende vakantie in een prachtige omgeving. Door de aanwezigheid van de vele natuurgebieden in de directe buurt van ons park is het genieten voor baasje en hond. 

Slaap, geniet, ontspan en repeat!

De unieke Unbrick One vakantiehuizen bieden alles wat je zoekt voor een rustgevende vakantie. Dankzij de vele luxe faciliteiten, waaronder een privé jacuzzi of infrarood- en opgietsauna en moderne keuken met wijnklimaatkast trakteer je jezelf op datgene wat je verdient. De woningen zijn gelegen midden in het bos, waardoor je veel privacy ervaart. Ontdek het zelf tijdens een heerlijk verblijf op ons kleinschalige vakantiepark in Drenthe met je hond.

Onze luxe vakantiehuizen in het kort:

  • Luxe woningen in het groen
  • Mogelijk met jacuzzi of sauna
  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • M-Line boxspring bedden
  • Duurzaam genieten door de zonnepanelen

Ga eropuit in de veelzijdige omgeving

Een vakantie in Drenthe samen met je hond is natuurlijk niet compleet zonder een goede wandeling. Vanaf ons park sta je zo midden in de weelderige natuur rondom Rolde. Ontdek samen met je viervoeter het Balloërveld met haar heidevelden. Of bezoek de vele hunebedden in de directe omgeving. Wat is er nou mooier dan je hond te zien genieten? En dit doen ze wanneer ze vrij mogen rondrennen. Gelukkig liggen er in de directe omgeving meerdere hondenlosloopgebieden waar je viervoeter naar hartenlust kan ravotten, rennen en spelen. 

Hier vind je Resort Roodewoud ⤵

Goed om te weten: 

Zijn er in de buurt honden losloopgebieden te vinden?

In de buurt van ons vakantiepark vind je meerdere gebieden waar je huisdier los mag lopen. Bezoek de Boswachterij Grolloo waar je prachtige wandelingen kan maken en je trouwe viervoeter heerlijk kan rondrennen.

Hoeveel huisdieren zijn er toegestaan in de woningen?

Wanneer je een huisje wilt huren met een hond op ons vakantiepark in Drenthe is dit toegestaan met maximaal 2 huisdieren. Geef je tijdens de boeking door dat je samen met je huisdier komt?