Roodewoud
Duurzaam vakantiehuis
 • 1 gebruikte boom = 3 bomen terug geplant
 • Woningen met o.a. zonnepanelen
 • Woningen met sauna of jacuzzi

Genieten in en tussen het groen ūüćÉ

Een duurzame vakantie op Roodewoud biedt een onvergetelijke ervaring waarbij respect voor de natuur hand in hand gaat met comfort en luxe. Denk aan zonnepanelen, slimme thermostaat, maar ook aan privé wellness en een designer keuken. Onze woningen vind je verscholen tussen de bossen van Drenthe in het plaatsje Rolde. De locatie, slechts een steenworp afstand van het bruisende Assen, biedt de perfecte combinatie van rust en avontuur. Met zijn rustige ambiance is het kleinschalige Roodewoud dan ook de ideale bestemming om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig duurzaam te ontspannen!

Vind hier jouw ideale verblijf‚§Ķ

Nieuwe duurzame vakantiewoningen 

Onze Unbrick One woningen zijn gemaakt van Duurzaam Cross Laminated Timber, dit herbruikbare hout is supersterk en zorgt voor een heerlijk binnenklimaat. Wist je dat voor elke boom die we hebben gebruikt tijdens de bouw, we maar liefst 3 bomen hebben teruggeplant? Ook willen we graag duurzaam bezig blijven dus we kiezen voor reparatie i.p.v. vervanging als iets kapot is. Daarnaast evalueren we jaarlijks ons duurzaamheidsbeleid zodat we ons blijven verbeteren.

  Dubbele beglazing
  Oplaadpunt elektrische auto en fiets
  Zonnepanelen
  Slimme thermostaat
  Aan-uit knop voor het hele huis
  Herbruikbaar hout
  Waterbesparend

Verken de sfeer van Roodewoud ‚§Ķ

EcoCharme: Duurzaam vakantiehuis met karakter

Ondanks het duurzame karakter is je woning ook voorzien van alle benodigde luxe om jouw vakantie zo ontspannen mogelijk te maken. Van luxe privé wellness tot een keuken waar alle keukenprinsen of prinsessen hun hart kunnen ophalen. En dat alles in pure harmonie met de Drentse natuur.

Een blik op wat jouw vakantie speciaal maakt:

 • Priv√© jacuzzi of sauna voor ontspanning
 • Wijnklimaatkast voor de allerlekkerste wijnen
 • Designer keuken voor de echte kookliefhebbers
 • Kamado voor de echte barbecue-liefhebber
 • Slimme speakers voor de leukste deuntjes

Leukste activiteiten tijdens je eco vakantie

Geniet van de natuur rondom je duurzame accommodatie. Ontdek het Balloo√ęrveld, een prachtige heide met mooie routes. Of maak een cultureel uitstapje en bezoek het oudste monument van Nederland: De hunebedden of bekijk kunst in het Drents Museum. Liever avontuurlijk op pad met het hele gezin? Bezoek Klimpark Joytime, Buitencentrum Boomkroonpad of het TT-Circuit in Assen. Ook zijn er vele plaatsen in de omgeving waar je kan genieten van historische monumenten en gezellige terrassen. Liever dicht bij je huisje blijven? Bekijk dan eens ons clubhuis en de waterspeeltuin op het park.

Hier kun je ons vinden, midden tussen het groen ‚§Ķ

Wat eerdere gasten ons vroegen:

‚Č° Hoe kan ik bijdragen aan een duurzame vakantie?

Wil je zelf ook een steentje bijdragen aan een beter milieu? Scheid je afval tijdens je vakantie en zet de hele woning uit als je op pad gaat. Kies bijvoorbeeld ook eens voor een restaurant dat kookt met lokale seizoensingredi√ęnten.¬†

‚Č° Beschikken alle woningen over wellness?

Ja, al onze woningen zijn voorzien van wellness. Kies bijvoorbeeld om heerlijk tot rust te komen in je eigen jacuzzi of sauna. 

‚Č° Is mijn hond welkom bij Roodewoud?

Jazeker, we ontvangen jou en maximaal 2 honden met open armen op Roodewoud. In de omgeving van Rolde zijn diverse honden losloopgebieden te vinden, zoals bij Boswachterij Grolloo. Geef je tijdens de boeking door dat je samen met je huisdier komt?