Roodewoud
Zomervakantie in Drenthe

Warm je op in het gastvrije Drenthe

 • Wauw, je eigen privé zwembad
 • Fantastische ligging midden in de natuur
 • Meeten in het gezellige clubhuis

Hé zonnestraal, ook zo'n zin in de zomer?

Beleef de zomervakantie in Drenthe

Onder de warme zonnestralen ontwaakt Drenthe tot leven. De tjirpende krekels kondigen aan dat het weer een mooie dag gaat worden. Verse jus d'orange, warm afgebakken croissants met aardbeienjam en het geluid van de fluitende vogels die dansen door de lucht, de dag is van jou! Eindelijk is het zover, de warme dagen zijn aangebroken en jouw welverdiende vakantie voelt nu beter dan ooit. De luxe vakantiewoning biedt jou alles waar je naar hebt verlangd…Wij heten je van harte welkom.

Vind hier jouw ideale verblijf deze zomervakantie ⤵

Ervaar de luxe:

 • M-Line boxspringbedden
 • Privé infrarood & opgietsauna
 • Mogelijkheid tot privé zwembad
 • Wijnklimaatkast
 • Duurzaam, dat voelt goed.

Ontwaken in een oase van rust en ruimte

Terwijl de zonnestralen langzaam door de bomen schijnen en vallen op het ruime terras, word jij langzaam wakker op het heerlijke M-Line boxspring bed. Het belooft weer een mooie dag te worden. En dat is goed nieuws, want dankzij de zonnepanelen op het dak ben je tijdens je zomervakantie in Drenthe ook nog eens duurzaam bezig, dat voelt goed! Voorzien van de nieuwste technologische snufjes wordt jouw verblijf onvergetelijk. Gun jezelf de luxe van een eigen sauna, jacuzzi of zelfs een privé zwembad. Door de beschutte ligging van onze woningen midden in het groen geniet je van veel rust en privacy. 

Proef de sfeer van Roodewoud ⤵

Een slimme vakantiewoning

Luxe, comfort en voorzieningen om je verblijf nog aangenamer te maken. Het is jouw vakantie, dus jij bepaalt! Zet die ene zomerse plaat op en wanneer de avond valt maak jij het extra gezellig met het dimlicht…maar er is meer.

  Dimlichten
  Slimme speakers
  Wijnklimaatkast
  Zonnepanelen op het dak
  Elektronisch slim slot
  Slimme thermostaat

Wist je dat in Drenthe…

 • Ze een speciaal keurmerk hebben voor producten waarvan de meeste grondstoffen uit de provincie komen? Het keurmerk DrentsGoed staat garant voor een duurzame, ambachtelijke en liefdevolle bereiding. Houd dit bijvoorbeeld eens in de gaten wanneer je een fietstocht gaat maken en even neerstrijkt op een terrasje op de route. 
 • Bijna alle hunebedden van Nederland te vinden zijn? Deze mysterieuze gedenkplekken zijn een bezoek meer dan waard, er zijn meerdere leuke wandel- en fietsroutes te volgen om ze te ontdekken. 
 • Er veel leuke pretparken te vinden zijn, voor zowel jong als oud is er veel te beleven en te doen. In de buurt van ons vakantiepark vind je meerdere parken voor een geslaagd dagje uit, de perfecte invulling voor een zonnige dag.
 • Nog veel meer te doen is? Maar je het beter zelf kan ervaren!

Hier vind je Resort Roodewoud , midden in de Drentse natuur ⤵

Jouw vragen, onze antwoorden: 

Wat kan ik allemaal op jullie park doen?

Daag elkaar uit voor een potje jeu de boules, scoor de mooiste goals tijdens een voetbalwedstrijd of klim tot grote hoogte op onze gave klimtoren. Ook ben je van harte welkom voor een drankje in ons clubhuis. De heerlijke zomerse dagen worden onvergetelijk op ons vakantiepark.

Beschikken alle woningen over een privé zwembad?

Onze luxe vakantiewoningen beschikken allemaal over een infrarood- en opgietsauna. Daarnaast is het mogelijk om je woning te upgraden met jacuzzi of een privé zwembad. Maar wees er snel bij, want er zijn slecht een beperkt aantal woningen beschikbaar. Een duik in je eigen zwembad? Hoe gaaf is dat!

Boek hier jouw zomervakantie