Roodewoud
Vakantiehuis met privé zwembad

Nazomeren in september

midden in de Drentse natuur

 • Priv√© wellness
 • Ontspanning tussen de bomen
 • Luxe woningen omringd met natuur

Stralende septemberdagen

Nazomeren in september betekent de zomerdrukte ontlopen, maar met volle teugen genieten van de laatste zonnestralen. Stel jezelf eens voor: je ontwaakt door de zachte ochtendzon die door de ramen naar binnen schijnt, midden in het groen en met het geluid van fluitende vogels. Je natuurlijke wekker voor een relaxte ochtend om vervolgens een heerlijke wandeling te maken over de heide van het Ballo√ęrveld of door Nationaal Park Dwingelderveld. Na inspanning komt ontspanning, dus kom helemaal tot rust in je priv√© wellness: duik in je verwarmde zwembad, ontstres in de sauna of ga bubbelen in de jacuzzi.¬†

ūüćÉ Bekijk ons aanbod in september ‚§Ķ

September bij Roodewoud

  PRIV√Č ZWEMBAD

  Als de avond valt en je zwembad transformeert in een sfeervol oord, geniet jij van een avondduik onder de sterren. Welkom in een wereld waar luxe, rust en natuur elkaar omarmen.

  PRIV√Č JACUZZI

  Pak je relaxmoment in onze duurzame Unbrick One, voorzien van een jacuzzi. Ga samen bubbelen of geniet van je ultieme wellnessmoment in de Friese natuur.

  PRIV√Č SAUNA

  Na hard werken is het tijd om te ontspannen en tot rust te komen. Stap direct vanuit je woning in je eigen sauna. Ontspan zolang je wilt, bij Roodewoud willen we dat je zorgeloos geniet.

Nazomeren in Drenthe

  BALLO√čRVELD

  Dit prachtige heidegebied is het ontdekken waard. Je vindt er veenmeertjes, een dennenbos en kleine zandverstuivingen. Kortom; de perfecte plek voor heerlijke wandeltochten.

  KLIMPARK JOYTIME

  Het klimbos is gelegen rondom en op recreatieplas De Kleine Moere en biedt voor iedereen van jong tot oud een uitdaging. Er zijn zes parcoursen vari√ęrend tussen de twee en twaalf meter hoogte.

  CIRCUIT ASSEN

  Zelf het racegevoel ervaren op het bekendste motorcircuit van Nederland? Breng een bezoekje aan het circuit tijdens een van de races of kruip zelf eens achter het stuur!

INS & OUTS

‚ú§ Kan ik in september mijn zwembad gebruiken?

Absoluut! Wij snappen dat jij het hele jaar wilt kunnen genieten van waterplezier, dus het zwembad wordt jaarrond verwarmd en de temperatuur van het zwembad ligt tussen de 25 en 28 graden.

‚ú§ Wat is er te beleven in Rolde in september?

In september is er van alles te beleven in Rolde. Zo kun je de prehistorische hunebedden ontdekken, genieten van de natuur in het Nationaal Park Drentsche Aa, het Pieterpad bewandelen en het sfeervolle centrum van Rolde verkennen. Voor cultureel vermaak kun je een bezoek brengen aan Drents Museum in Assen. 

‚ú§ Welke wellnessvoorzieningen zijn er?

Bij Roodewoud kom je helemaal tot rust met je privé wellness. Bijna al onze woningen beschikken over een sauna: lekker wegsmelten bij 80 graden. Daarnaast kun je nog een upgrade kiezen in de vorm van een jacuzzi, dat is pas ultiem genieten! 

‚ú§ Is het zwembad duurzaam?

Bij Roodewoud kun je duurzaam genieten van de pure natuur en alle luxe. Zelfs het privé zwembad wordt op duurzame manier verwarmd door middel van zonnepanelen en een warmtepomp.