Roodewoud
Pinksteren

Vier je pinksterweekend samen

 • Green Boutique park
 • Woningen omringd met natuur
 • Privé wellness

Een heerlijk Pinksteren in de Drentse natuur🍃

Even pauze en op adem komen. Daar is de Unbrick One voor gemaakt. Met de nieuwste technologieën bieden ze de luxe die jij nodig hebt om volledig te ontspannen tijdens je extra lange Pinksterweekend. In een park vol luxe voorzieningen; privé zwembad, sauna en een huis met een buitenkeuken, voel je jezelf in een handomdraai op je gemak. Een half uurtje buiten het park ontdek je Nationaal Park Dwingelderveld of de historische hunnebedden. Met wie beleef jij een sprankelend Pinksteren?

Vind hier jouw ideale verblijf tijdens Pinksteren

Geweldig luxe accommodaties voor een heerlijk weekend

Onze huisjes bevinden zich in een oase van rust. Omringd door prachtige natuur bieden onze stijlvolle en luxe accommodaties alles wat je maar nodig hebt voor een heerlijke getaway tijdens Pinksteren. Voorzien van de nieuwste technologie geniet je van een luxe inrichting met eigen sauna, zwembad, jacuzzi en wijnklimaatkast. We bieden je zelfs een oplaadstation voor je elektrische auto èn fiets, opgeladen door de zonnepanelen op het dak. Slapen doe je op de luxe M-line bedden.

In het kort:

🍃 Nespresso Vertuo
🍃 Wijnklimaatkast
🍃 M-Line Boxspring bedden
🍃 Luxe Privé Jacuzzi
🍃 Privé Infrarood & Opgietsauna

Proef de sfeer van Roodewoud

Een slimme vakantiewoning

 Jouw verblijf in onze luxe en duurzame vakantiewoningen worden nog comfortabeler dankzij de nieuwste technische snufjes. Alle voorzieningen in de woning zijn aan te passen naar je eigen wensen. Dimlicht en zwoele muziek of liever alles open en de natuur naar binnen halen - alles kan met een druk op de knop. 

  Dimlichten
  Slimme speakers
  Wijnklimaatkast
  Zonnepanelen op het dak
  Elektronisch slim slot
  Slimme thermostaat

To do's in de omgeving ✨

Verscholen tussen het groen, midden in de natuur, vind je ons vakantiepark. De bosrijke omgeving biedt een veelvoud aan buitenactiviteiten waardoor je verblijf onvergetelijk avontuur wordt. Het jaren oude Pieterpad ligt in de buurt en is een absolute must om (een deel ervan) te verkennen. Terwijl je wandelt passeer je de eeuwenoude Hunebedden en de imposante Jacobuskerk in Rolde. Een ware ontdekkingstocht vol historie en prachtige uitzichten!

Hier kun je ons vinden, midden tussen de Drentse natuur

Vragen die eerder zijn gesteld:

≡ Is mijn hond ook welkom op het vakantiepark?

Jouw vakantie is niet compleet zonder je hond en dat snappen we. Daarom is je hond ook van harte welkom en kunnen jullie samen genieten van de prachtige omgeving. Geef je tijdens het boeken wel even aan dat je dierenvriend mee komt? Dan verwelkomen we jullie snel!

≡ Welke faciliteiten zijn er op het park?

Daag vrienden uit voor een potje jeu de boules, ontdek de opwinding van voetbal en nog veel meer. Hier creëren we niet alleen herinneringen, maar ook mogelijkheden om nieuwe passies te omarmen. Dit is de plek waar je ongetwijfeld een gevoel van thuis ervaart.

≡ Welke wellnessvoorzieningen zijn er?

Bijna al onze woningen beschikken over een sauna: lekker wegsmelten bij 80 graden. Daarnaast kun je een upgrade kiezen in de vorm van een jacuzzi of een zwembad. De zwembaden zijn jaarrond verwarmd tot 29 graden en dus het hele jaar te gebruiken!

≡ Wat zijn leuke fietsroutes in de buurt van het park?

Het Pieterfietspad is de officiële fietsroute van het bekende Pieterpad en verbind alle etappeplaatsen van de wandelroute aan elkaar. Deze route is geschikt voor recreatieve fietsers maar ook voor scootmobielen of elektrische rolstoelen.