Roodewoud
Pasen drenthe

Beleef Pasen in het gezellige Drenthe 🐣

De natuur ontluikt zich langzaam, de eerste bloembollen poppen open, het voorjaar staat voor de deur. De tijd om eropuit te gaan is aangebroken. En wat is er nou leuker dan Pasen met je dierbaren door te brengen in een andere omgeving. Ons luxe vakantiepark ligt verscholen in de bossen, waardoor een goede verstopplek voor de paaseieren zo is gevonden. Zie je jezelf al zitten aan het paasontbijt met het geluid van de fluitende vogels die om je heen vliegen. Even alles achterlaten en genieten met de mensen die je lief hebt, dat is Pasen bij Resort Roodewoud.

Welkom bij Resort Roodewoud

  • Luxe duurzame vakantiewoningen
  • Ideaal voor gezinnen en families
  • Midden in de Drentse natuur
  • Genieten in de jacuzzi of de sauna

Vind hier jouw verblijf tijdens Pasen ⤵

Paaseieren zoeken vanuit je luxe vakantiewoning

Doe de deuren open en sta midden in de natuur. De geur van het voorjaar komt je tegemoet dankzij de fantastische ligging in het groen. Wordt uitgerust wakker op de M-Line boxspringbedden zodat je goed aan de nieuwe dag kan beginnen. In de moderne keuken is het een feestje om het paasontbijt klaar te maken voor het hele gezelschap. Vergeet natuurlijk niet om de eieren te koken, het is tenslotte Pasen! Na het ontbijt is het tijd om te gaan ontspannen. Dat is hier net zo eenvoudig als het klinkt. Bubbel er lekker op los in de jacuzzi of geef je spieren wat rust in de infraroodsauna. Met wie kom jij Pasen in Drenthe vieren?

Ontdek de veelzijdige omgeving 

Wie aan Drenthe denkt, denkt waarschijnlijk al snel aan Hunebedden, maar deze provincie heeft zoveel meer te bieden. We gaan het natuurlijk niet ontkennen dat een bezoek aan de Hunebedden niet mag ontbreken op je ‘to-do lijstje'. Onze tip; pak je stalen (e-) ros en maak prachtige fietsroutes over heidevelden, langs schaapskooien en pittoreske dorpjes zoals Rolde en Grolloo. Ontdek ook de vele activiteiten tijdens Pasen in Drenthe. Voor de echte avonturiers zijn er in de buurt verschillende klimbossen te vinden, durf jij het aan? Ook de cultuurliefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken, de interessante collectie van het Drents Museum te Assen is een bezoek meer dan waard. 

 

In het kort:

  • Ontdek de Hunebedden
  • Bezoek pittoreske dorpen
  • Ga op avontuur in het klimbos
  • Fiets door de prachtige natuur
  • Cultuur snuiven in Assen

Hier vind je Resort Roodewoud⤵

Handig om te weten:

🥰 Voor hoeveel personen zijn de woningen geschikt?

De luxe Unbrick One vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Dankzij de extended versie kunnen ook grotere gezinnen bij ons verblijven. En het is ook nog eens een feestje om bij ons te slapen. Dankzij de M-Line boxspringbedden word je 's ochtends uitgerust wakker.

🛀 Beschikken alle woningen over wellness?

Ja, al onze woningen zijn voorzien van wellness faciliteiten, zoals een jacuzzi. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een infrarood- en opgietsauna