Roodewoud
Oud en nieuw in Drenthe

Een onvergetelijke jaarwisseling

Proost op het nieuwe jaar

Lekker bubbelen in je privé wellness met een koude fles bubbels om het nieuwe jaar in te luiden… dat is pas ultiem relaxen! Onze Unbrick One vakantiewoningen bieden je alles wat je nodig hebt om een gezellige jaarwisseling te vieren met je geliefden. Van een wijnklimaatkast en dimlichten tot overheerlijke wellness, ontdek het allemaal bij Resort Roodewoud. 

Resort Roodewoud:

 • Duurzame vakantiewoningen
 • Heerlijke privĂ© wellness
 • In een bosrijke omgeving
 • Gezellige horeca in Rolde

Zoek en boek jouw perfecte match voor de jaarwisseling

3…2…1… gelukkig nieuwjaar!

Met je dierbaren proosten op het nieuwe jaar in een luxe en sfeervol vakantiehuis, dat is hoe jouw oud en nieuw eruit moet zien dit jaar! Kies uit een vakantiehuis met jacuzzi, privé zwembad of infrarood- en opgiet sauna of kies voor een combinatie voor ultieme ontspanning. Pak een fles bubbels en wacht tot de klok 00:00 slaat om deze te laten knallen. Zet je lampen zachter en zet de gezellige muziek aan voor een fantastische sfeer.

Unbrick One: de nieuwste technische snufjes

  Dimlichten

  Maak het sfeertje door de lampen te dimmen in je woning. Dat is pas echt gezellig!

  Slimme speakers

  Leuke muziek om het nieuwe jaar in te luiden. Laat jij de beat droppen om precies 00:00?

  Wijnklimaatkast

  Houd je champagne koud in de wijnklimaatkast en geniet van een heerlijk koud glas met bubbels. 

  Slimme thermostaat

  Jouw vakantiehuis is op precies de juiste temperatuur met behulp van de slimme thermostaat!

Proef de sfeer van een vakantie bij Roodewoud tijdens oud en nieuw ⤵

Ontdek het feestelijke Rolde

Ook het centrum van het dorpje Rolde is verlicht tijdens de feestdagen. Het centrum is lopend te bereiken vanuit Roodewoud! Kom in het centrum een lekker hapje eten in de heerlijke restaurants en proost op de laatste culinaire maaltijd van het jaar. In de omgeving van Rolde vind je prachtige natuurgebieden. Geniet van een verfrissende wandeling of fietstocht en bezoek eeuwenoude rijksmonumenten zoals de Hunebedden en de Jacobuskerk. Ga winkelen in de Drentse hoofdstad Assen of bezoek dichtbij gelegen brinkdorpjes zoals Dwingeloo, Westerbork en Zuidlaren. 

Leer Roodewoud beter kennen:

Goed om te weten:

≡ Waar kan ik een fles bubbels kopen?

Ons Green Boutique park ligt op loopafstand van het centrum van Rolde. Hier vind je diverse winkels waar je boodschappen kunt doen voor oud en nieuw. Zo kan je naar de PLUS, SPAR express en de Albert Heijn. Ook vind je leuke lokale winkels zoals 'Uw Groenteman Wessel Hagels' voor vers groente en fruit en 'De Echte Bakker' voor vers brood en lekkere gebakjes. 

≡ Kan ik mijn hond meenemen tijdens oud en nieuw?

Zeker weten! Wij bieden huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan, omdat wij begrijpen dat jiij de feestdagen graag doorbrengt met al je dierbaren. Hier hoort jouw trouwe viervoeter ook bij natuurlijk! In de buurt kan je heerlijk door het bos wandelen wandelen met je hond. Bezoek ook hondenlosloopgebied Boswachterij Grolloo waar je harige vriend heerlijk kan rondrennen.