Roodewoud
Vakantie in juni

Voorzomeren met wellness

 • Vakantie voor de zomerdrukte
 • Green Boutique park
 • Verscholen tussen de bomen

Ontspannen vakantie vieren in juni

Wees de zomerdrukte voor en geniet van een rustige en ontspannen vakantie bij Resort Roodewoud. Bij ons kan je genieten van een verblijf in een moderne woning met eigen privé zwembad, jacuzzi, infrarood- en opgietsauna of een combinatie van jouw favoriete ontspanningselementen. Onze duurzame vakantiehuizen liggen in het groene gebied van Rolde, waardoor je te allen tijde omringd bent door prachtige natuur. Loop vanuit je vakantiehuis direct de natuur in en adem de frisheid van de voorzomer in. Jij verdient een verwenmomentje in juni, vind je ook niet?

Zoek en boek jouw match voor een vakantie in juni

 

Inspanning en ontspanning bij Roodewoud

Naast dat je heerlijk kan genieten in je privé zwembad, jacuzzi en/of sauna, kan je je ook zeker vermaken bij ons op het park! Kom bij elkaar in het Clubhuis om vanuit daar een sportieve en plezierige dag te beleven. Kies jij voor een potje jeu de boules met je familie of ga jij liever naar het multicourt om samen met je vakantievrienden een potje te voetballen? Ook voor de kids zijn er genoeg leuke faciliteiten op het park. De waterspeeltuin is een plek waar je kinderen alle energie kwijt kunnen tijdens het ontdekken, klimmen en klauteren. De overvloed aan obstakels zorgt ervoor dat zelfs de jongsten volop plezier beleven!

5x leuke activiteiten:

 • Samenkomen in het Clubhuis
 • Potje jeu de boules spelen
 • Plezier op het multicourt
 • Huur een fiets en ontdek de omgeving
 • Klimmen en klauteren in de waterspeeltuin

Zo ziet voorzomeren bij Roodewoud er uit ⤵

“Swipe voor meer foto's”

Unbrick One: duurzame en slimme vakantiehuizen

Op ons Green Boutique park vind je prachtige Unbrick One woningen. Deze vakantiehuizen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak die meer energie opwekken dan ze verbruiken, zelfs met een verwarmd privé zwembad! Je verblijf in één van deze woningen biedt niet alleen maximaal comfort, maar draagt dus ook bij aan duurzaamheid. De Unbrick One woningen zijn erg comfortabel dankzij de nieuwste technische snufjes. Alle voorzieningen in de woning zijn aan te passen naar je eigen wensen. Dimlicht en zwoele muziek of liever alles open en de natuur naar binnen halen, het kan allemaal met één druk op de knop.

  Dimlichten
  Slimme speakers
  Wijnklimaatkast
  Zonnepanelen op het dak
  Elektronisch slim slot
  Slimme thermostaat
 

Op avontuur in de natuur

Aan de grens van het Drentse Rolde, te midden van prachtige bossen, ligt Green Boutique park Roodewoud. Loop vanuit je wellness vakantiehuisje direct de natuur in en maak kennis met de schilderachtige Rolderug. Verken Drenthe met uitdagende wandel- en fietsroutes en ontdek de betoverende omgeving met haar eeuwenoude Hunebedden en pittoreske esdorpen. Het iconische ‘Pieterpad’ loopt ook langs het dorpje Rolde. Pak jij ook een deel van deze mooie route mee? Beleef na een dag vol avontuur een gezellige avond bij de horeca in het centrum van Rolde en geniet van een hapje en een drankje. 

Voor welk wellnessmoment kies jij?

Handig om te weten:

≡ Wat is het voordeel van vakantie vieren juni?

Als je op vakantie gaat in juni dan profiteer je van fantastische voordelen. Zo kan je in alle rust ontspannen, omdat je de drukte van de zomervakantie voor bent. De temperatuur in juni is vaak zeer aangenaam, waardoor je lekker bij kan kleuren tijdens je ontspannen vakantie. Daarnaast zijn er vaak meer opties en is er meer beschikbaarheid in de junimaand.

≡ Wat maakt de Unbrick One vakantiehuizen speciaal?

Onze Unbrick One vakantiehuizen zijn op een duurzame wijze gemaakt, door middel van herbruikbaar hout, zonnepanelen en dubbele beglazing. Daarnaast beschikt elk vakantiehuis op het park van Roodewoud over privé wellness, dit kan zowel een eigen zwembad, jacuzzi, sauna of een combinatie zijn.

 

Leer ons beter kennen ⤵

Hier vind je Resort Roodewoud ⤵