Roodewoud
Hemelvaart Roodewoud
 • Privé wellness
 • Woningen omringd met natuur
 • Duurzame vakantiewoningen

Beleef een hemelse Hemelvaart in de Drentse natuur 🌸

Ontsnap tijdens Hemelvaart naar Roodewoud voor een luxe weekend midden in de Drentse natuur. Geniet van je sauna of jacuzzi en buitenkeuken. De Unbrick One is voorzien van de nieuwste technologieën. Slechts een half uur buiten het park wachten Nationaal Park Dwingelderveld en historische hunebedden om ontdekt te worden. Verwen jezelf en beleef een sprankelende Hemelvaart bij Roodewoud. Met wie deel jij dit onvergetelijke weekend?

Vind hier jouw ideale verblijf tijdens Hemelvaart ⤵

Hemels vermaak 

Hemelvaart bij Roodewoud: Ontsnap aan de sleur, duik in avontuur! Van het gezellige clubhuis tot de verfrissende waterspeeltuinen – hier wacht plezier op elke hoek. Ontdek de omgeving zoals het prachtige Balloërveld en de Drentse zwemplassen. Huur een fiets en volg het pad naar de mysterieuze hunebedden.  Voor durfals is Klimpark Joytime een speeltuin van uitdagingen, terwijl het Boomkroonpad je tussen de boomtoppen voert voor betoverende wandelingen. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen steden als Assen en Groningen om de hoek.

  Fietsen & wandelen

  Verken de prachtige heide van het Balloërveld te voet of met de fiets. 

  Historie ontdekken

  Duik in de geschiedenis en bezoek de indrukwekkende hunebedden.

  Boomkroonpad

  Ga de natuur in en begeef je tussen de boomtoppen op het Boomkroonpad.

  Ontspannen in de wellness

  Verwen jezelf en geniet van ultieme privacy in de heerlijke jacuzzi of sauna.

  Bezoek bruisende steden

  Ontdek steden zoals Assen en Groningen en shop till you drop!

Jouw Hemelvaart bij Roodewoud ⤵

Unbrick One in het kort: 

Ontdek jouw perfecte toevluchtsoord voor Hemelvaart in onze vakantiewoningen. Te midden van serene rust en prachtige natuur bieden onze woningen alles voor een heerlijke Hemelvaart. Ontspan in luxe met een eigen sauna of jacuzzi. Geniet van moderne gemakken zoals dimlichten, slimme speakers, een wijnklimaatkast, elektrisch slim slot en een oplaadstation voor je elektrische auto en fiets – aangedreven door zonnepanelen op het dak. 

Unbrick One in het kort 

 • Privé jacuzzi of sauna
 • Wijnklimaatkast
 • M-Line boxspring bedden
 • Slimme thermostaat

INS & OUTS

Wat is er allemaal te doen bij Roodewoud tijdens Hemelvaart?

Er is volop vermaak op het park: geniet van je eigen jacuzzi of sauna. Ontdek het Clubhouse waar je kunt samenkomen, maaltijden kunt halen en een goede fles wijn kunt vinden. Hier kun je ook gezellige (bord)spellen, hockeysticks en yogamatjes lenen! Kinderen vermaken zich uren in de waterspeeltuin en als je de omgeving wilt verkennen, kun je bij ons een fiets huren!

Is mijn hond ook welkom op het vakantiepark?

Zeker! Jouw vakantie is niet compleet zonder jouw trouwe viervoeter. Geef je tijdens het boeken wel even aan dat je dierenvriend mee komt? Dan verwelkomen we jullie snel!

Wat is er in de omgeving te doen tijdens Hemelvaart?

Verken het Balloërveld te voet of op de fiets, ontdek de geschiedenis bij de hunebedden, wandel tussen boomtoppen op het Boomkroonpad en bezoek bruisende steden als Assen en Groningen!